Despre noi

S.C. Rani Renmed Life S.R.L este importator si distribuitor autorizat de produse medicale. Principala noastra activitate este importul -direct de la producator- si vanzarea produselor in sistem en gros. Distributia produselor se face cu masini proprii in toata tara. Daca sunteti retailer si doriti o ofera de pret pentru magazinul dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: 0720 099 145 de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 sau pe adresa de mail : ranirenmedlife@yahoo.com.

Acest magazin online se adreseaza consumatorului final. Preturile din acest magazin online sunt adresate consumatorilor finali.

Daca doriti sa cumparati in sistem en gros va rugam sa ne contactati pentru a va pune la dispozitie lista completa a produselor noastre cu preturile aferente.

Magazinul online http://www.ranimed.ro/ este detinut si administrat de S.C. Rani Renmed Life S.R.L - importator si distribuitor autorizat de produse medicale - din Oradea.

Sediul echipei ranimed.ro:

Str. Matei Corvin Nr. 101

Oradea, Bihor

Ne puteti contacta la:

Telefon: 0720 099 145

Email:ranirenmedlife@yahoo.com

ranimed.ro este marca inregistrata a S.C. Rani Renmed Life S.R.L

Pentru reclamatii sau pentru a semnala o problema, scrieti la ranirenmedlife@yahoo.com sau completati formularul de contact aici.

Echipa ranimed.ro va doreste cumparaturi placute!